Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Manifestacija prijateljstva i humanosti

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci u petak, 28. jula je uspešno organizovao manifestaciju prijateljstva i humanosti koja je protekla u jednoj prijatnoj atmosferi i višesatnom druženju na sportskom terenu kompleksa “Šumice” u Odžacima. Ovaj događaj svečano je otvorio predsednik opštinskih naprednjaka Dušan Marijan, a prisutnima se obratila i predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković.

Pozdravljajući nekoliko stotina pristalica stranke, simpatizera, gostiju iz Zapadno-bačkog okruga i članova Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama opštine Odžaci, kojima je bio namenjen humanitarni deo manifestacije, Dušan Marijan je istakao da ovo druženje ubuduće treba da preraste u jednu tradiciju.

– Pored toga što smo u proteklom periodu vredno radili, bili spremni da odreagujemo u svakoj situaciji, pomagali kada je trebalo i bili društveno odgovorni, na ovaj način smo želeli da pokažemo da smo politička partija koja neguje svoje članstvo i da joj je bitan svaki član. Karakter ove večeri je poseban, jer je humanitaran. Sa nama su naši dragi prijatelji iz Udruženja MNRO opštine Odžaci, sa kojima imamo dobru saradnju i želimo da im pomognemo u njihovom daljem delovanju – rekla je predsednica opštine Odžaci i predsednica Unije žena OO SNS Odžaci Latinka Vasiljković.

Predsednica Vasiljković je tom prilikom pohvalila Organizacioni odbor manifestacije i dodala da će SNS nastojati da manifestacije ovog tipa organizuje i u drugim mestima odžačke opštine.

U toku programa su istaknuti značajni projekti i brojne aktivnosti SNS u svim mesnim odborima u protekle tri i po godine, od kada su naprednjaci sa svojim koalicionim partnerima na čelu opštine Odžaci, kao i planovi za naredni period, a sve u cilju kvalitetnijeg i boljeg života svih građana.

U kulturno-zabavnom programu učestvovala su kulturno-umetnička društva “Bora Stanković” iz Karavukova, “Đerdan” iz Srpskog Miletića, “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca, Etno udurženje “Đurđic” iz Ratkova i orkestar “Fantazija” iz Karavukova.

Nadahnutom igrom i pesmom folkloraši su oduševili publiku i pobrali brojne aplauze, a svakako su najviše uživali korisnici Dnevnog boravka “Zlatna barka” iz Odžaka kojima će prikupljena novčana donacija na manifestaciji prijateljstva i humanosti dobro doći za realizaciju narednih planova i programa, od kojih je i skori odlazak na ekskurziju.

Izvor: Radio Odžaci

Tagovi:
Pročitajte još: