Miletićki stonoteniseri krenuli sa dva poraza u novo prvenstvo

Proteklog vikenda počelo je prvenstvo 2017/2018 u ligama na teritoriji Stonoteniskog saveza Vojvodine.

U Drugoj ligi Srbije “Sever” za muškarce, u kojoj ima jedanaest ekipa, za vikend su odigrana dva kola. STK Miletić iz Srpskog Miletića je svoju debitantsku sezonu u ovog rangu takmičenja započeo sa dva poraza. Miletićani su u susretu prvog kola izgubili od ekipe TSC iz Bačke Topole sa 2:4, dok su u drugom kolu poraženi od ekipe Čelareva istim rezultatom.

Naredna dva prvenstvena kola igraju se 11. i 12. novembra. Ekipa iz Srpskog Miletića najpre gostuje kod Gusara iz Stapara, a dan kasnije će dočekati stonotenisere Zmajeva.

U Vojvođanskoj ligi za žene takmiči se sedam ekipa, među kojima su i stonoteniserke Bačke iz Bačkog Brestovca. Brestovčanke su u susretu prvog kola izgubile od Dože iz Skorenovca rezultatom 0:4, a u drugom kolu koje se igra predstojećeg vikenda biće slobodne.

Dva prvenstvena kola odigrana su za vikend i u Drugoj vojvođanskoj ligi za muškarce. U ovom rangu ima dvanaest ekipa, među kojima je i STK Odžaci koji je na startu sezone doživeo poraze od Temerina 2 rezultatom 1:4 i Banata 2 iz Zrenjanina rezultatom 2:4.

U subotu i nedelju, 11. i 12. novembra, igraju se susreti 3. i 4. kola. Stonoteniseri Odžaka igraju protiv Horgoša i ekipe Ćurić iz Novog Sada.

Izvor: Radio Odžaci