Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Miloše zašto ne protestuješ ispred ambasade Francuske?

Pokret

Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje Milošu Jovanoviću lideru Novog DSS zašto ne organizuje protest ispred ambasade Francuske, a povodom ponude da Srbija potpiše francusko-nemački predlog o Kosovu i Metohiji?

Veoma interesantno je da lažna patriotska opozicija Dveri, Novi DSS i Zavetnici ne smeju da organizuju proteste ispred ambasada Nemačke i Francuske, od kojih i dolaze pritisci da Srbije potpiše „predlog“, već protest prave ispred Hrama Svetog Save.

KP Naši takođe upućuje i pitanje protiv koga se tačno protestuje ispred Hrama Svetog Save i koja se poruka šalje u javnost? Pod zastavom lažnog narodnog okupljanja, jedini cilj je ne napraviti protest protiv onih koju ucenjuju Srbiju.

Sasvim je jasno da lažna patriotska opozicija radi za interese zapada i da protiv onih koji vrše pritiske na Srbiju ne smeju da urade ništa, pa čak ni da organizuju proteste.

Preče je francusko državljanstvo Miloša Jovanovića, odlazak Boška Obradovića u ambasadu SAD, i nokti Milice od Kosova i Metohije.

Tagovi:
Pročitajte još: