fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Možda je problem sa pregrevanjem rešen, ali iPhone 15 i dalje “štuca”

iPhone

Pametni telefoni iPhone 15 serije, od samog predstavljanja krajem septembra, suočili su se sa velikim brojem problema među kojima je najpoznatiji pregrevanja uređaja bez ikakvog razloga.

Ni nova ažurirana verzija operativnog sistema iOS , sa oznakom 17.1, nije rešila sve nedostatke, pa se korisnici žale da problemi sa prijemom Wi-Fi signala i dalje postoje.

Upravo je taj problem izazvao polemiku među korisnicima iPhone 15 telefona na platformi Reddit, a sve je počelo pre oko dve nedelje od kada je sve veći broj ljudi počeo da prijavljuje probleme sa Wi-Fi konekcijom, nemogućnošću učitavanja sadržaja i sporim protokom, piše Android Headlines.

Jedan od korisnika je, kao veoma razočaravajuće, ocenio to što iOS verzija 17.1 nije rešila ovaj problem. On je naveo da je veoma zabrinut da neće moći da koristi svoj novi telefon tokom putovanja od šest meseci, koje ga očekuje tokom zime, prenosi taj sajt.

Naime, dešava se da telefoni iPhone 15 serije ne mogu da učitavaju sadržaj internet sajtova, drugi istovremeno drugi uređaji na istoj mreži rade dobro. Takođe, izgleda da nikakva zaobilazna rešenja, kao što je prelazak na 2.4G opseg ne funkcionišu, što celu situaciju čini još gorom.

Za razliku od problema sa pregrevanjem, čije postojanje je Apple priznao, niko iz te kompanije se ovim povodom nije oglašavao. Zato se s pravom postavlja pitanje da li uopšte rade nešto na njegovom otklanjanju.

Tagovi:
Pročitajte još: