Na javnu raspravu stavljeni nacrti dve opštinske odluke

Upućen je poziv svim zainteresovanim licima za učešće u javnoj raspravi o nacrtima odluka o lokalnim komunalnim taksama i naknadi za zaštitu i unapređivanje životne sredine opštine Odžaci.

Javni uvid u nacrte pomenutih odluka može se obaviti u periodu od 12. do 18. decembra u prostorijama Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, kancelarije broj 26 i 27, svakog radnog dana u vremenu od 10 do 14 časova, a 18. decembra do 10 časova.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe i sugestije na nacrte odluka u pismenom obliku, najkasnije do 18. decembra u 10 časova, putem pisarnice Opštinske uprave opštine Odžaci, Knez Mihailova 24.

Javna rasprava će se održati 18. decembra u sali Opštinskog veća Opštine Odžaci sa početkom u 10.30 časova, kada sva pravna i fizička lica mogu obrazložiti svoje primedbe i sugestije upućene tokom javnog uvida.

Nacrti odluka o lokalnim komunalnim taksama i naknadi za zaštiti i unapređenje životne sredine objavljeni su na internet prezentaciji opštine Odžaci: www.odzaci.rs.

Izvor: Radio Odžaci