fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine veliki broj učesnika iz Odžaka

Sport - ilustracija

Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine, deveta po redu, koja će biti održana od danas do 22. maja u Zrenjaninu, okupiće veliki broj đaka iz cele zemlje, a opština Odžaci posebno se izdvaja po broju takmičara.

Iz Odžaka se put Zrenjanina uputilo preko 70 učesnika, a većina od njih takmičiće se u futsalu, atletici, šahu, stonom tenisu i Malim olimpijskim igrama.

Predsednica Sportskog saveza opštine Odžaci, Jelena Ignjatić, istakla je izuzetno zadovoljstvo brojem đaka koji su se plasirali na ovo prestižno takmičenje. Pohvalila je i nastavnike koji su se temeljno posvetili pripremama svojih đaka i njihovim uspesima koji su ih odveli na Školsku olimpijadu. Da podrška lokalne samouprave nikad ne izostaje, svedoči i činjenica da se kontinuirano teži unapređenju uslova za bavljenje sportom na teritoriji opštine Odžaci.

Sportska olimpijada će ove godine po treći put biti realizovana u Zrenjaninu, a tokom četiri dana kroz Zrenjanin će prodefilovati 6000 mladih sportista, kako osnovaca, tako i srednjoškolaca, kao i njihovih trenera, gostiju, volontera i službenih lica.

Foto: Ilustracija

Tagovi:
Pročitajte još: