Na teren izlaze sve fudbalske ekipe iz opštine Odžaci

Predstojećeg vikenda, 1. i 2. septembra, na teren izlaze sve fudbalske ekipe iz opštine Odžaci, jer počinje takmičenje i u najnižem rangu – MFL Sombor.

U Vojvođanskoj ligi “Sever” na programu je 3. prvenstveno kolo. Polet u Karavukovu dočekuje Radnički iz Sombora, a ta utakmica igra se u subotu. Tekstilac iz Odžaka i BSK iz Bačkog Brestovca igraju u gostima u nedelju kod Mladosti iz Bačkog Petrovca, odnosno Budućnosti iz Mladenova.

Područnim fudbalskim ligašima takođe predstoje utakmice 3. kola. Radnički 1918 iz Ratkova u subotu gostuje kod Krila Krajine u Bačkoj Palanci. U nedelju se u Odžacima sastaju OFK Odžaci i Hercegovac iz Gajdobre.

U 1. kolu Međuopštinske lige – 1. razred Omladinac u Deronjama dočekuje Mladost iz Kruščića, dok će Zadrugar u Srpskom Miletiću biti domaćin ekipi Terekveša iz Svilojeva. Oba susreta igraju se u nedelju.

Panonija iz Lalića u 1. kolu Međuopštinske lige – 2. razred u subotu gostuje kod ekipe Stanišića 1920. Lider iz Odžaka se u nedelju sastaje sa ekipom Dinama 1923 u Bačkom Bregu, dok će Borac iz Bačkog Gračaca prvenstvo otvoriti susretom protiv Dinama u Sonti. Utakmica u Sonti takođe se igra u nedelju.

Početak utakmica u svim ligama je u 16.30 sati.

Izvor: Radio Odžaci