Najave sportskih utakmica

Sportska subota počeće u 12 sati u hali u Apatinu gde će se po drugi put održati košarkaški memorijal Milan Maljković Maljak, na kome će učešće uzeti velika košarkaška imena kao što su Nenad Čanak, Predrag Šuput i Milan Dozet.

U narednom 28. kolu Vojvođanske lige – grupa Sever Mladost u subotu 20. maja na svom terenu dočekuje Budućnost iz Gložana. Meč počinje u 16 sati i 30 minuta. U istom terminu Bratstvo u Prigrevici dočekuje ekipu Radnički iz Sremske Mitrovice, a domaćin će pokušati da se stabilizuje nakon loše partije u Bačkoj Topoli.

Rukometašice ohrabrene nakon pobede u Kačarevu u subotu od 18 sati u hali u Apatinu dočekuju ekipu Klenak 09 i biće to prilika da se osvoje novi bodovi u borbi za opstanak.

Nedeljni fudbalski program počinje u 16 sati i 30 minuta, a na teren će predstavnici opštine Apatin u Područnoj i Međuopštinskoj fudbalskoj ligi. Terekveš će na svom terenu dočekati glavnog kandidata za plasman u viši rang takmičenja ekipu BSK-a iz Bačkog Brestovca, Jedinstvo sa Ribareva gostuje Dinamu u Sonti, dok će kupusinski Partizan otputovati u Telečku.

Izvor: Radio Dunav