Najavljen dugoročni projekat „Apatin – opština za sve nas“

Krajem prošle nedelje, građanima Apatina su predstavljene tekuće aktivnosti opštinske uprave u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite: nabavka novog sanitetskog vozila, izgradnja lifta u Domu zdravlja, kao i sređivanje prostorija Školice za trudnice, koja će startovati krajem godine kao redovan program za sve buduće majke apatinske opštine.

Tom prilikom, zamenik predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać, naglasila je da se ovakvi projekti sprovode u okviru  inicijative „Apatin – opština za sve nas“, u sklopu koje će dugoročni fokus biti stavljen na poboljšanje kvaliteta života građana opštine Apatin.

-Ova inicijativa je usmerena na poboljšanje uslova u zdravstvu, školama, javnim površinama, igralištima, sportskim terenima, ali i uslugama koje opština pruža, praktično u svim onim sferama koje čine kvalitet života stanovnika jedne opštine.

Radi se o dugoročnoj inicijativi i u narednom periodu ćemo pustiti da dela govore, a sigurna sam da će građani primetiti brojne pozitivne pomake u pomenutim oblastima u narednim mesecima i godinama, rekla je zamenica predsednika opštine.

Izvor: soapatin.org