fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Najbolji očevi rađaju se u jednom od ova tri znaka: Otvorite oči i gledajte za koga se udajete

Dete i otac

Ne mogu svi muškarci biti srcolomci, ali većina njih mogu da postanu očevi, a samo su neki horoskopski znaci i superćalci.

Astrologija nam zapravo daje mogućnost da kroz analizu horoskopa utvrdimo kakve neko ima predispozicije da bude roditelj.

Zato hje važno otvoriti četvore oči kada birate oca svoje dece.

I kad je reč o tome ko je kakav otac, najbolji tata je neko ko je rođen u jednom od ova tri znaka: Blizanaci, Rak i Lav.

Kada je reč o ocu koji je u znaku Blizanaca, to je osoba koja je pod uticajem Merkura i oni tokom celog svog života ostaju večita deca.

Njihov mozak nikada do kraja ne prihvata činjenicu da su odrasli i ozbiljni, pa zbog toga ulogu oca prihvataju s lakoćom smatrajući da je najbolje da budu prijatelj sa svojom decom.

Kada je posredi osoba koja je rođena u znaku Raka, to je otac koji je pun emocija kome je porodica svetinja. On često preuzima ulogu svoje žene i obožava da se bavi odrastanjem i vaspitavanje od svoje dece. U stanju je da uradi sve što je potrebno da bi deca bila srećna i zadovoljna.

Što se tiče oca koji je rođen u znaku Lava, on je po prirodi veseo i nasmejan tip ličnosti što veoma prija deci. Njegova vesela narav podstiče decu da se osećaju prihvaćeno i srećno a sa druge strane on je pravi zaštitnik svoje porodice samim tim i svoje dece.

Voli da provodi vreme sa svojom decom u prirodi i na putovanjima.

Tagovi:
Pročitajte još: