Nastavljena kosidba javnih površina

Kako je najavljeno, vremenske prilike koje su veoma pogodovale u prethodnom, letnjem priodu doprinele su bujanju zelenila, pa je kosidba javnih zelenih površina nastavaljena punim pogonom i tokom prethodne sedmice.

Košenje je započeto u Parku 29. novembra, nastavljeno je u Parku kod Gradskog stadiona, na Prvomajskom bulevaru, u Fruškogorskoj, Ulici JNA, a košena je i površina kod Samoizbora („Aman“).

Potom je usledilo košenje i u Bloku 35A do 35F, (Ulice između Prvomajskog bulevara i Gruje Dedića, S.V.Čiče, potom i Blok D (između Fruškogorske ulice i Staparskog puta), Blok C (između JNA i Staparskog puta), kao i tzv pikove zgrade. Potom su na red došle i 12. Vojvođanska udarna brigada, (do Logora), Ulica Nike Maksimovića i Solunskih boraca.

Trimeri, kosačice i traktori sa mulčerima dejstvovali su potom i u Sportskoj ulici, u Parku u Ulici Solunskih boraca, na platou kod Jorgovanske ulice, u Ulici Filipa Kljajića, Batinskoj, Svetozara Miletića, Rade Končara, Rade Drakulića, Ulici Čihaš Benea, Ernesta Kiša, a košeni su i Park heroja i Glavna ulica. Usledile su Ulica Mite Popovića, Željeznička, površina ispred stadiona Žak-a, a jedan od većih poduhvata je bilo i košenje oko Muzeja batinske bitke.

Kosdiba je nastavljena i ove sedmice.