Nedeljne aktivnosti JKP “Vodokanal” Sombor

Tokom ove radne nedelje, radnici JKP “Vodokanala” Sombor, predviđenom dinamikom izvodili su radove na svim otvorenim gradilištima, vršili poslove na redovnom održavanju vodovodne mreže na teritoriji grada i naseljenih mesta, redovnoj zameni vodomera, kao i održavanju kanalizacione mreže grada.
Sanacije na vodovodnoj mreži bile su u ulicama: Banjalučka, Milana Rakića, Ognjena Price, a danas se sanira kvar u ulici Adi Endrea na teritoriji grada Sombora, dok se u naseljenim mestima intervenisalo samo u Telečkoj.
Veći kvar koji se dogodio na uglu ulica Monoštorska i Solunskih boraca, planski je saniran u ponedeljak obzirom da je prekid vodosnabdevanja obuhvatao pojedine objekte Opšte bolnice “dr Radivoj Simonović” Sombor.

Sektor tehničke podrške i baždarnice pored planske zamene vodomera i razdvajanja potrošnje, intervenisao je na manjum curenjima u šahtovima potrošača u ulicama Duška Radovića, Slavujevom vencu, Banatskoj, Vilmoša Špajdla.

Sektor izgradnje sa građevinskom operativom predviđenom dinamikom izvodi radove u prigradskom naselju Žarkovac na zameni vodovodnih cevi, ulici Majora Gavrilovića radi se na izgradnji kanalizacije otpadnih voda.