Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Rakovi u pobedničkom raspoloženju, Škorpije da se okrenu diplomatiji da bi izbegle stres

Nedelja u kojoj nas očekuje mnogo vatre i strasti

Nedelja od 8. do 14. jula 2024. godine obeležena je prilivom vatrene energije, koja je ključna za održavanje optimizma u našim srcima. Mesec je u Lavu, donoseći ovu eksplozivnu energiju u prvi plan na samom početku nedelje. Ovo nam svima pomaže da napredujemo i donesemo prosvetljenje dok se približavamo sezoni Lava.

Mesec će ući u intelektualnu i praktičnu Devicu 9. jula, period kada možemo da poboljšamo našu igru dok nam Saturn pokazuje posledice nedelovanja kada imamo predstojeće rokove.

Planer će nam pomoći da ostanemo na pravom putu dok Mesec ne uđe u Vagu 11. jula, istog dana kada Venera ulazi u Lava, zagrevajući naše romantične veze.

Kako se vikend približava, kardinalna energija može doneti dobru ravnotežu za zabavu, ali i dovoljno zamaha da se posao obavi. U nedelju, 14. jula, Mesec ulazi u Škorpiju, čineći nas reflektivnim i strastvenim prema poslu koji radimo pred kraj nedelje.

Tagovi:
Pročitajte još: