Nedeljni pregled aktivnosti kulskih komunalnih preduzeća

Radnici JKP „Vodovod“, prethodne nedelje kontrolisali su i čistili pumpe fekalne stanice i bunare na izvorištu. U ulici Petra Drapšina, saniran je kvar na vodovodnoj mreži i pokošene su javne površine.
U Ruskom Krsturu, zaposleni u JKP „Ruskom“, sredili su kvar na vodovodnoj mreži u ulici Narodnog fronta i posekli grane i visoko rastinje na raskrsnicama. U Kruščiću je ekipa ovog komunalnog preduzeća postavila novu zaštitnu ogradu kod vrtića i pločice na ulazu u fiskulturnu salu osnovne škole „Veljko Vlahović“.
U Sivcu su radnici JKP „Radnik“, pored redovnih poslova na održavanju higijene javnih površina u centru mesta, sakupili i odneli komunalni otpad u Malom Staparu.
Električari odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” JKP „Komunalac“, tokom nedelje postavili su dekorativnu novogodišnju rasvetu u ulici Josipa Kramera u Kuli. U sklopu održavanja putne mreže, postavljeni su saobraćajni znaci u Njegoševoj ulici. Orezivane su i uklonjene grane, koje ugrožavaju vodove elektromreže u ulici Žarka Zrenjanina u Crvenki, kao i na dečijem igralištu u ulici Petra Drapšina.