Nedeljni razgovori sa sugrađanima

Ovog jutra, pored redovnog štanda GrO SNS Sombor, koji je bio postavljen u blizini gradske pijace, Mesni odbori Srpske napredne stranke u Gakovu i Bezdanu, takođe su organizovali info štandove, kako bi sa meštanima sela razgovarali o stvarima koje su urađene, ali i o onome što je tek planirano.

Gradski štand podržala je jedna od poverenika GrO SNS Sombor i nosilac lokalne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu.” Dušanka Golubović. Golubović je razgovarala sa građanima Sombora i istakla sve bitne stvari koje su za ovaj grad urađene u prethodne četiri godine i naglasila da je veoma važna pobeda SNS na predstojećim izborima, kako bi Sombor nastavio da se razvija, te je ujedno pozvala sve građane koji su prilazili štandu, da 21 juna glasaju za listu pod rednim brojem 1 na svim nivoima.

Aktivisti na čelu sa poverenikom MO Gakovo i jednim od kandidata za odbornika u Skupštini grada Sombora Milošem Drčom, odgovarali su na pitanja meštanima koji su prilazili štandu. “Srpska napredna stranka u Gakovu ima ogromnu podršku, a jedan od pokazatelja je i to što je ovaj štand imao ogromnu posećenost”, istakao je Drča.

Ništa manju posećenost nije imao ni štand u Bezdanu, gde je poverenik ovog MO Darko Kosanović sa aktivistima delio promotivni materijal i SNS Informator svima koji su štandu prilazili.