Neverovatna lakoća pročišćenja

Verovatno ste već imali iskustvo kako se srećno osećate kad učinite nešto što vam je izgledalo teško, ali ste ipak imali volje da istrajete. Iako na prvi pogled ne izgleda laka, Neera dijeta u krajnjem rezultatu osim mršavljenja donosi i kompletno pročišćenje organizma.

Ni reč „post“ obično ne zvuči baš privlačno, a kamo li „gladovanje“. Ali, i post i gladovanje donose velike dobrobiti organizmu savremenog čoveka koji je preopterećen štetnim materijama nastalim usled ishrane industrijski rafinisanom hranom, kao i mnoštva otrova (počev od pesticida) koje u malim dozama svakodnevno unosimo u organizam. Naše telo nam je zahvalno kad se bar na kratko vreme uzdržimo od čvrste hrane, jer to mu daje priliku da energiju koju bi inače koristilo za varenje preusmeri da aktivira svoje mehanizme pročišćenja i pomoću njih izbaci puno štetnih toksičnih materija iz sebe.
Možda niste znali da danas postoji jedna dijeta koja ne samo da pomaže skidanju kilograma, već izuzetno dobro pročišćuje organizam. Ova dijeta zahteva da se 5 do 10 dana uzima samo minimum ili uopšte ne uzima čvrsta hrana. Sve neophodne vitamine i minerale koji su telu potrebni u tom periodu dobijate od posebnog napitka koji je razvijen upravo za potrebe ove dijete – Neera sirupa, kombinacije najkvalitetnijih vrsta javorovog sirupa i sirupa nekoliko vrsta retkih tropskih palmi, tako da telo ne pati ni od jednog nedostatka.

Preuzeto: Zdravahrana.com