fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Nije do vas – do horoskopa je: Ovo su najgore navike svakog horoskopskog znaka kada je u vezi

Par

Za svoje loše ponašanje u vezi, umesto brojnih drugih faktora, uvek možete da okrivite svoj horoskopski znak. Priznaćete – mnogo je jednostavnije.

Svaki od 12 znakova zodijaka ima barem jednu lošu naviku u vezi, tako da…

Ovan

Ovnovi beže iz veze čim im postane dosadno ili kada stvari nisu po njihovom. To, naravno, uopšte nije njihova krivica, već njihovog horoskopskog znaka.

Bik

Kad pronađu dovoljno stabilnog partnera sa kojim im je prijatno, Bikovi se prebace u stanje hibernacije. Njima je lepo, ali njihovim partnerima je verovatno jako dosadno.

Blizanci

Blizanci sabotiraju svaku svoju vezu, a čak i kada je sve u redu, kao da u sebi imaju zlog blizanca koji namerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna.

Rak

Rakovima treba pažnja i neko ko će ih obasipati ljubavlju i komplimentima, a sa druge strane, treba im i vreme za sebe i žele da ih svi puste na miru. Naravno, sve to žele odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla sa njima.

Lav

Ne samo da misle da su sve njihove ideje najbolje na svetu, Lavovi još i imaju potrebu da naređuju ljudima sa kojima su u vezi, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se njima sviđa.

Devica

Perfekcionizam je najveća mana osoba rođenih u znaku Device, ali one ga smatraju vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod partnera im nije samo usputni hobi, to je njihov poziv.

Vaga

Pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine ljudi rođenih u znaku Vage da ponekad zaboravljaju na osobu sa kojom su na dejtu.

Škorpija

Škorpije misle da partneru pokazuju predanost i bezuslovnu ljubav, a zapravo su samo jako posesivne, ljubomorne i često agresivne osobe. Kaže horoskop, ne mi.

Strelac

Njihova svestranost ih doslovno vuče na sve strane zbog čega im zapostavljanje partnera nije stran pojam. Strelci, naravno, uopšte ne vide problem u tome da se bave samo stvarima koje ih u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Jarčevi vole da se trude oko svojih ciljeva, ali često zaborave da se opuste i pokazuju nerazumevanje prema partneru koji ponekad samo želi da uživa u životu.

Vodolija

Vodolije vole da šarmiraju ljude i da ih nateraju da se zaljube u njih, čak iako nemaju nikakvu nameru da sa njima budu više od prijatelja. Ne moramo da objašnjavamo zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?

Ribe

Ribe ljubav dele šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlače i čekaju da se stvari reše same od sebe. Zbog toga deluju poprilično dosadno u vezi – ne može sve uvek biti divno i puno cveća.

Tagovi:
Pročitajte još: