fbpx
0°C

Ništa im ne pruža zadovoljstvo kao šoping! Oni su najveći kupoholičari Zodijaka

Kupovina

Kupuju i ono što im ne treba.

Ovan

Lak ste plen medijskih obmana, posebno ako je reč o automobilima, tehnici i alatu. Aktivni ste i nestrpljivi pa nemate volje ni vremena za proveravanje smisla primljenih poruka. Ako propaganda tvrdi ono u šta već verujete, automatski je prihvatate kao istinu.

Proizvođač koji zadobije vaše poverenje stiče važnog saveznika jer ste skloni agresivnom nametanju drugima marke koje vam se sviđaju.

Ribe

Ako pripadate ovom znaku, na vas je lako uticati. Vaši stavovi su satkani od osećaja pa ste idealna meta medijskih manipulatora. Na vas najjače deluju reklame s dodatkom romantike i mistike.

Prijatna melodija, igra svetla, zavesa koja leluja na povetarcu, čipkasta odeća ili nežno zagrljeni par navešće vas da kupite bilo šta. Najveća slabost su vam kozmetički i farmaceutski artikli.

Rak

Najviše vas golicaju reklame o vašim klasičnim prioritetima – kući, zdravlju, porodici i deci. Budući da ste veliki patriota, prihvatate poziv na „kupovinu domaćeg“. Propagandne poruke koje će vas najlakše slomiti su one koje bude strah ili krivicu.

Vaša naglašena empatija vas navodi da kupite oglašavani proizvod makar vam ne trebao jer vam je žao da razočarate trgovce.

Bik

Ne odolevate reklamiranju namirnica pa ćete među prvima probati novu vrstu testenine i uveriti se u kvalitet hvaljenog vina.

Prizor udobnih fotelja i kauča, posebno ako je na njima zgodna manekenka, nateraće vas da se što pre zavalite na njihima. Obećanje poklona kupcima ili oznaka „dva po ceni jednog“ još su neki trikovi koji nepogrešivo deluju na Bikove.

Tagovi:
Pročitajte još: