Nova bioskopska sezona počinje u četvrtak

U Kulturnom centru Kula, u četvrtak 10. januara, biće prikazana tri nova filma, čime će biti otvorena  ovogodišnja bioskopska sezona.

Prvi na repertoaru je animirani film „Petar Pan i magična knjiga nedođije“, koji će biti prikazan u 16:00 časova.

U ovoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.

Od 18:00 časova, biće prikazan crtani film „Ralf rastura internet“.

Radnja nas na ovom putovanju vodi u svet Venelope Fon Gric i Razbijača Ralfa, koji napuštaju svet igrice kako bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Na tom putu, kroz razne avanture, upoznaju veličanstven i prostran svet interneta, nepregledne metropole pune vebsajtova, aplikacija i društvenih mreža.

U 20:00 časova, za sve ljubitelje kinematografiije, pripremljena je još jedna fantastična akciona avantura, kada će biti prikazan film „Akvamen“.

Glumac Džejson Momoa, našao se u ulozi Artura Karija, vladara podvodnog kraljevstva Atlantis, koji poseduje moć da upravlja okeanima, komunicira s morskim životinjama i pliva supersoničnom brzinom.

Film otkriva njegov razvojni put od dečaka koji tek postaje svestan svojih moći do čoveka koji nerado preuzima presto Atlantisa da bi se suprotstavio polubratu Ormu (Patrik Vilson) koji želi da osvoji površinski svet.

U toj borbi mu pomažu hrabra ratnica Mera (Amber Herd) i mudri savetnik Nuidis Vulko (Vilijam Defo).

Piše: redakcija