Nove epizode serije o košarkaškim asovima: Bjela snima “Žigosane” u Nišu!

Priča o dva bivša košarkaška asa, bivšim prijateljima koji, obnavljajući svoj stari klub preispituju i obnavljaju prijateljstvo, kupila je publiku već prvom epizodom. “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlića pružila je publici intrige, prevare, malverzacije, sportske avanture, ali i one ljubavne, pa ne čudi što se nastavak očekuje sa ogromnim nestrpljenjem. Na radost fanova, Srpski telegraf saznaje da se nove epizode snimaju već od septembra.

Naime, scena iz velelepnih inostranih gradova neće manjkati, ali fokus će ove sezone biti na Nišu.

Mi smo leti grad festivala i neki preliminarni dogovor je da se ugovor o saradnji sa producentima potpiše 23-24. avgusta, otprilike kad počinju Niški filmski susreti – otkriva predsednik turističke organizacije ovog grada Uroš Parović. Prava je zgoda, naime, što je Niš kako sportski tako i filmski grad. Niški susreti su najstariji filmski festival na ovim prostorima, odmah nakon pulskog, a ova godina počela je održavanjem finala Kupa Radivoja Koraća u čuvenom Čairu.

– To će za nas biti sjajna promocija jer će grad biti prikazan u jednom potpuno novom ruhu od onoga kakvo najčešće vidimo u turističkoj ponudi. Grad ulaže oko 4-6 miliona dinara. To nije mnogo, a producentima je od nas najvažnija logistika, smeštaj i hrana – kaže Parović i podseća da je isti produkcioni tim sa Bjelom na čelu i prvu epizodu prve sezone “Senki nad Balkanom” premijerno prikazao baš u Nišu.

A kada je reč o zapletima, što sportskim, što onim u stvarima srca, čini se da će nova sezona podići još veću prašinu velikim zaokretom u scenariju.

Iako su se popularni Voja, Krešimir, Luka, Boris, Marko i mnogi drugi borili da propali klub vrate na velika vrata, a istovremeno su se i sami borili sa unutrašnjim demonima, igra nekolicine košarkaša je iznad očekivane, te će jedan igrač biti prodat NBA timu.

Uz domaće i glumačke bardove iz regiona Nebojšu Dugalića, Vesnu Trivalić, Filipa Šovagovića, Dubravku Mijatović… po starom receptu, Bjelogrlić je šansu dao i onima koji tek treba da stanu pod reflektore, poput Mine Sovtić i Mione Marković, ali i vrhunskim sportistima Milošu Teodosiću i Nemanji Nedoviću. Ostaje nam samo da strpljivo čekamo nove superstarove u kadrovima druge sezone, koja bi trebalo da bude emitovana na Novoj S televiziji.

Foto: Pančić

Izvor: republika.rs