fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Novi iPhone 15 pao na jutjuberovom testu: Pogledajte šta mu je uradio golim rukama

Iphone 15

Zaljubljenici u tehnologiju već su se dočepali uređaja i pokrenuli ih da bi potencijalni kupci mogli da zavire u ono što će dobiti za svoj novac.

Nažalost, veća verzija, iPhone 15 Pro Max, nije dobro prošla u svom debiju na kanalu jutjubera JerryRigEverything.

On je poznat po svojim video snimcima sastavljanja/uništavanja telefona. Zack Nelson, koji vodi nalog, izveo je svoj prepoznatljiv test savijanja i pucanja na oba nova iPhone-a u video snimku uništenja.

Dok je iPhone 15 Pro izdržao, iPhone 15 Pro Max je vidno napukao dok ga je Nelson savijao golim rukama.

To nije ono što želite da vidite na telefonu od 1.199 funti (1.385 evra), a gledaoci su izrazili šok u komentarima.

„Prokletstvo, nisam očekivao da će to zadnje staklo pući sa tako malim pritiskom… Mislim da su moja i Zakova vilica verovatno otpale u isto vreme“, napisao je jedan gledalac.

„Neverovatno, niko u Appleu nije imao radoznalosti da pokuša da ga malo savije pre nego što uđe u proizvodnju!“, napisao je drugi gledalac.

Jedna od najznačajnijih promena između prošlogodišnjih iPhone-a i najnovijih je prelazak na kućište od titanijuma, za koje se čini da je manje otporno na lom nego što tvrdi Apple.

Prema proizvođaču iPhone-a, Pro linija je „napravljena da traje“, kombinujući snagu titanijuma sa „najčvršćim zadnjim staklom u pametnom telefonu i vodećim keramičkim štitom na prednjoj strani“.

„To je bilo zadovoljstvo gledati i još jedan razlog zašto nikad ništa njihovo ne kupujem“, napisao je jedan gledalac.

Dakle, ako odlučite da kupite iPhone 15 Pro Max sa ekranom od 6,7 inča, možda biste želeli da ga pažljivo koristite i investirate u otpornu masku i staklo za telefon, piše Metro.uk.

Tagovi:
Pročitajte još: