Novi krug prijava i nove pogodnosti apatinske senior kartice

Uskoro se navršava dve godine od pokretanja projekta, kojim je svojim posredstvom između privrednika i penzionera, opština Apatin pokušala da stvori pogodnosti za naše najstarije sugrađane. Predsednica SO Apatin Nika Petrović, govorila je o projektu apatinske senior kartice, kao i novinama koje svi građani opštine Apatin mogu da očekuju u narednom periodu.
Do sada su uspešno realizovana tri kruga projekta Apatinske senior kartice u kojima je za karticu apliciralo i dobilo je preko 2000 naših najstarijih sugrađana. Pogodnosti kroz svoje kartice oni ostvaruju trenutno u apotekama, mediciniskoj laboratoriji, stomatološkoj ordinaciji, cvećari, prodavnici ribolovačke opreme, benzinskoj stanici… i mnogim drugim mestima gde su se naši lokalni privrednici i preduzetnici odlučili da im izađu u susret i omoguće brojne pogodnosti. Na nama je da u narednom periodu proširimo ovu listu i na sela apatinske opštine, te ovom prilikom i pozivam sve zainteresovane privrednike i preduzetnike sa teritorije naše opštine da se informišu o svemu u opštinskoj upravi Apatin u kancelariji 33. – rekla je Nika Petrović
Petrovićeva je dodala da se od marta pokreće i četvrti krug prijava za Apatinsku Senior Karticu, te da svi zainteresovani građani koji je žele posedovati mogu da apliciraju za nju u svim kancelarijama mesnih zajednica naše opštine, kao i kancelariji 33 opštinske uprave Apatin.