Novi uspesi najmlađih somborskih karatista

Na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade održanom u subotu 3. aprila u Beogradu, Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor osvojio je jednu titulu i još po dve srebrne i bronzane medalje. Da su im zonska i pokrajinska poslužila kao odličan uvod u najvažnije, državno takmičenje, potvrdili su rezultati: 

Lea Jakšić, pionirka, u konkurenciji takmičarki 2010. godišta klasa E osvojila je 1. mesto, zlato i titulu državne prvakinje.

Bojana Lakićević, nada, u konkurenciji takmičarki 2008. godišta klasa E osvojila je 2. mesto, srebro i postala viceprvakinja Srbije.

Filip Stanković je u grupi poletaraca 2012. godišta u klasi E postao viceprvak Srbije.

Nenad Lukić, poletarac (2012. godište) klasa E i Drina Stevanović Bodrožić, ženska nada, 2009. godište, isto u klasi E takođe su se popeli na pobednički podijum zaokruživši novu lepu sportsku priču somborskog Karate kluba „Dušan Staničkov“ osvajanjem bronzanih medalja.

Najmlađi takmičar kluba poletarac (2013. godište) Milan Radmilović kao i Nikola Vulin (2009. godište) i Daria Đurković (2008. godište), zauzeli su peta mesta u svojim kategorijama.
Svi osvajači medalja su se takmičili u izvođenju kata.