Novogodišnji medvedići – manikir

Za novogdišnje praznike je dozvoljeno, manje više, sve! Isti slučaj je i kada su u pitanju nokti. Ovog puta, Maja s bloga Volish Polish, pobrinula se da vam objasni kako da ukrasite nokte u prazničnom duhu i dodate slatke medvediće. Kada stignu praznici svi pomalo podetinjimo i želimo da čekamo Deda Mraza kod jelke i nosimo ono što bismo nosili dok smo bili mali, zar ne?

Bliži se onaj period u godini kada je dozvoljen svakojaki kič: poput pseudo drveta nasred sobe, sve okićenog lampicama i slično…

PostupakNokti se izliju akrilom, oblik je običan badem, dužina na šablonu: 2 (šabloni su oni najjednostavniji “Summer”) .

Mede se iscrtaju akrilnim bojama “One stroke” tehnikom, a kapice crvenim gel lakom.

Meda na domalom noktu je na podlozi od belog holo i fluo gliter praha. Nokat kažiprsta, malog prsta i palca se radi tako što nakon dvadesetak sekundi u UV lampi na lepljivi sloj crvenog gel laka utrljala gliter i vrati u lampu na još 2 minuta.

Na sve se nanese završni FSM nefiksirajući gel. Umesto podloge, možete se poslužiti bilo kojim lakom sa šljokicama, dok se dizajn radi preko dobro osušenog završenog sloja laka akrilinim bojama. Na kraju pređite TOP coat lakom!

 

Preuzeto: Mogujatosama.rs