fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Od njih tražite bilo šta, osim ovoga: Pet horoskopskih znakova koji nikako ne mogu da drže dijetu

Žena jede

Kada se mora, dijeta je jedini logičan izbor. Međutim, određenim horoskopskim znakovima malo teže polazi za rukom da je se pridržavaju.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom strastvenom i impulsivnom karakteru pa bi moglo da im bude teško da odole izazovima koji dolaze sa dijetom. Uvek se bore za svoju nezavisnost, a dijetu mogu da dožive kao ograničenje, što im stvara osećaj neprijatnosti i frustracije.

Blizanci

Blizanci su po prirodi vrlo znatiželjni i ne vole da ih nešto ograničava. Kada su na dijeti, mogu da se osećaju kao da im nedostaje raznolikost u ishrani, što ih čini sklonima odbacivanju dijete i vraćanju starim navikama u ishrani.

Lav

Lavovi su po prirodi vrlo ponosni i žele da izgledaju najbolje. Međutim, ako se ne vide brzi rezultati, mogu da se osećaju frustrirano i razočarano. To može da ih dovede do toga da brzo odustanu od dijete i da se prebace na nešto drugo što će im dati željene rezultate.

Vaga

Vage su sklone izbegavanju sukoba i teže da budu srećne i opuštene. Međutim, kada su na dijeti, mogu da osećaju da su pod stresom i pritiskom da izgube težinu. Ovaj pritisak može da bude preveliki i mogu da se vrate starijim navikama u ishrani kako bi se osećale bolje.

Ribe

Ribe su emotivne, što može da bude okidač za stres i teskobu. Kada su pod stresom, mogu da se okrenu hrani kako bi se osećale bolje. Ovo može da dovede do prejedanja i teškoća u držanju dijete.

Tagovi:
Pročitajte još: