Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Održana 195. sednica Gradskog veća

U četvrtak 13.02.2020. održana je 195. sednica Gradskog veća grada Sombora kojom je predsedavala gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

Članovi veća usvojili su Izveštaj o radu gradonačelnice i gradskog veća grada Sombora za 2019. godinu kao i izveštaj o radu Gradske uprave Grada Sombora za 2019. godinu. Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i načelnica Gradske uprave Helena Roksandić Musulin prezentovaće ove izveštaje i odbornicima Skupštine grada Sombora na narednoj sednici.

Članovi veća dali su saglasnost na prve izmene i dopune programa poslovanja Javnih preduzeća Čistoća, Energana, Parking servis Sombor, Prostor, Vodokanal, Vodovod Bezdan, Zelenilo kao i na predlog odluke o okončanju postupka likvidacije ustanove kulture  Galerija „Stojkov“.

Na 195. Sednici članovi Gradskog dali su saglasnost i na prve izmene i dopune Statuta JKP „Čistoća“ Sombor kao i na predlog Odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JKP  „Čistoća“. O svim ovim tačkama ali i o drugim pitanjima izjasniće se i odbornici na narednoj sednici Skupštine Grada Sombora.

Gradsko veće je odlučilo o finansijskim i drugim pitanjima iz delokruga svog rada.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

Tagovi:
Pročitajte još: