fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Održana Svečana skupština ARK „Somaraton“, obeleženo 13 godina rada kluba

ARK Somaraton

Za vikend je u Somboru održana Svečana skupština Atletsko-rekreativnog kluba „Somaraton“ Sombor, a u ovom kratkom osvrtu zaključeno je da je protekla godina bila izuzetno uspešna i plodonosna za članove kluba, budući da su osvojili medalje na tri važna državna prvenstva. Na Skupštini je bilo reči i o Somborskom polumaratonu i tome koliko je nova trasa ove najstarije ulične trke doprinela atraktivnosti istog. U okviru godišnje Skupštine, dodeljene su i nagrade najzapaženijim članovima. Plaketu za izuzetan sportski podvig dobila je Zorica Milutin Gradinac. Plaketa najuspešnijeg takmičara Somaratona za 2022. godinu pripala je Tijani Kabić, dok je plaketu za prvi istrčani maraton dodeljen Atili Siču, Jeleni Perenčević, Damiru Milankovu i Vladimiru Kesegiću. Diplome za prvi istrčani polumaraton dobili su Branislav Katić, Ana Pešić, Mirjana Došen, Aleksandar Martinović, Lazar Sanković, Zoran Marković i Predrag Škorić.
Veliki prenosni pehar Trkačke lige Somaraton dodeljen je šampionima Lige, Ani Pešić i Josipu Majoru, a nagrađeni su još deset prvih u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Svečanoj skupštini prisustvovala je i članica Gradskog veća zadužena za sport, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović.

Tagovi:
Pročitajte još: