Odžačani zaustavili lidera

Tekstilac- Vojvodina BG 2:1 ( 0:0)

Prigrevica- Stadion „Goran Nesvanulica – Klipi). Bez publike.

Sudija: Ivan Čapko ( Sombor) 8.

Strelci: Simić 47. min. iz penala i Pešić 82. minut iz penala ( Tekstilac), Ćulum 76. minut (Vojvodina). Žuti kartoni: Mitrović, Zelić ( Tekstilac), Jelić, Mesaroški, Bilbija ( Vojvodina).

Tekstilac: Ignjatović 7,5, Stokić 8, Gostović 7, Zelić 7,5, Đokić 7, Simić 8 ( od 75. Prelić-), Božičić 7 ( od 40. Radojčić 7), Pešić 8, I. Jovanović 7 ( od 65. D. Jovanović -), Mitrović 7, Stevanović 7,5.

Vojvodina: Milovanov 7, Preradov 6,5 ( od 46. Stefanov 6,5), Živanović 6,5 ( od 55. Vranješ 6,5), Jelić 6,5, Vinović 6,5 (  od 60. D. Jelić 6.5), Nikola Ćulum 7, Bojan  Ćulum 7,5, Đekić 7 ( od 60. Prodanov 6,5), Kudrić 6,5 ( od 63. Mesaroški 6,5), Dabižljević 7, Bilbija 6,5.

Igrač utakmice: Vladimir Pešić

Mlada ekipa Tekstilca uspela je, velikom borbenošću i uz malo sreće da zaustavi lidera na tabeli Vojvođanske lige Sever. Gosti su od početka utakmice igrali ofanzivno  i stvorili dve odlične prilike u prvom delu, ali su  umesto mreže pogađali stative. U finišu ovog dela, u prilici se prvo našao kapiten Božičić, a potom i Radojčić, međutim, mreža  gostiju je ostala netaknuta.

Samo što je počelo drugo poluvreme, u kaznenom prostoru gostiju kapiten Bilbija je oborio Pešića, a sudija je bez dvoumljenja pokazao na belu tačku. Siguran realiztor  bio je Simić. Visoki napadač gostiju Jelić, imao je odličnu priliku u 68. Minuta kada je sa desetak metara umesto mreže, gađao visoko iznad prečke.  Gosti se nisu predavali, pa su u 76. minutu, golom Bojana Ćuluma izjednačili. Očekivalo se da će se sustret završiti bez pobednika, ali je onda ponovo najbolji akter Vladimir Pešić oboren od strane kapitena Bilbije. Bio je to još jedan penal, koji je ovog puta realizovao Pešić za vođstvo od 2:1. Do kraja meča Bačkogradištanci su nastojali da izjednače, ali je zgusnuta odbrana Odžačana delovala sigurno.