Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Odžaci: Mađarska pobednik Košarkaškog kampa

Odžaci: Održan Košarkaški kamp i Međunarodni turnir 2

Tokom vikenda, u Hali Sportskog centra u Odžacima, organizovan je po prvi put Košarkaški kamp i Međunarodni košarkaški turnir za devojčice do 16 godina, gde su učešće uzele ekipe iz četiri države, koje su prvaci u ovoj starosnoj kategoriji.

U prepodnevnim časovima, održani su treninzi, kao i trening utakmice, u kojima su učestvovala deca iz opština Odžaci i Bač. Prema rečima sekretara Sportskog saveza opštine Odžaci, Mihajla Sujera, na trening kampu je učestvovalo oko 70-ak mladih košarkašica. On je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo celom manifestacijom i buđenjem košarke u opštini Odžaci, uz posebnu zahvalnost Nebojši Nikoliću, članu Opštinskog veća zaduženog za oblast sporta, na ideji i podršci za organizaciju ove sportske manifestacije.

Na Košarkaškom turniru prvo mesto osvojila je ekipa „Vašaš akademije“ iz Mađarske, druga je bila ekipa „Budućnosti“ iz Bjeljine, dok je „ŽKA” iz Novog Sada osvojila treće mesto.

Košarkaški kamp i turnir organizovalo je Sportsko udruženje za košarku „Torpedo„, uz podršku lokalne samouprave i Sportskog saveza opštine Odžaci.

Tagovi:
Pročitajte još: