OFK kod Mladosti, opštinski derbi u Odžacima, Radnički za titulu

U subotu i nedelju, 11. i 12. novembra, nastavlja se fudbalsko prvenstvo. U MFL Sombor prvi razred igra se poslednje kolo prvog dela prvenstva, u kome će se ratkovački fudbaleri boriti za titulu jesenjeg prvaka.

Predstojećeg vikenda utakmice u svim ligama igraju se sa početkom u 13 sati.

Ekipa OFK Odžaka u 13. kolu Srpske lige “Vojvodina” u subotu gostuje u Bačkom Jarku kod Mladosti.

U Vojvođanskoj ligi “Sever” na redu je takođe 13. kolo u okviru koga će se u Odžacima sastati opštinski rivali, Tekstilac i Polet iz Karavukova. Ta utakmica na programu je u nedelju. Istog dana Zadrugar iz Srpskog Miletića gostuje u Adorjanu kod ekipe Tise, dok BSK iz Bačkog Brestovca ide na noge lideru Mladosti iz Bačkog Petrovca u derbiju kola.

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Područne lige Sombor, ekipa Hercegovca u nedelju u Gajdobri dočekuje Borac iz Bačkog Gračaca u derbiju začelja.

Fudbaleri Radničkog 1918 iz Ratkova će u poslednjem kolu MFL Sombor prvi razred igrati za titulu jesenjeg prvaka. Ratkovčani na svom terenu u nedelju dočekuju Hajduk iz Stapara. Dan ranije Polet iz Sivca, koji za prvoplasiranim Radničkim zaostaje dva boda, igra protiv Partizana iz Kupusine, takođe na domaćem terenu. Drugi predstavnik opštine Odžaci u ovom rangu, Omladinac iz Deronja, u poslednjem jesenjem kolu gostuje kod Dinama 1923 iz Bačkog Brega, u nedelju.

U Futsal ligi Vojvodine na programu je 7. kolo. KMF Pčinja iz Karavukova u nedelju od 17 sati igra protiv ekipe Leteći Holanđanin u Vrbas.

Izvor: Radio Odžaci