Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

“Open Odžaci 2019”

Stonoteniski klub Odžaci u nedelju, 31. marta organizuje turnir u stonom tenisu “Open Odžaci 2019”. Takmičari će nastupati u nekoliko kategorija: apsolutna (pravo nastupa imaju svi igrači i igračice), 35-50, 50-60, 60-65, 65+ i rekreativna. U kategoriji rekreativaca mogu nastupiti igrači koji poslednje tri godine nisu bili registrovani ni za jedan klub.

Turnir se igra na deset stolova Tibhar Top, prvo po grupama a dva prvoplasirana u grupi stiču pravo nastupa u glavnom žrebu po kup sistemu na ispadanje do kraja. Ako se za određenu starosnu kategoriju prijavi manje od 6 igrača, igra se po sistemu svako sa svakim.

Prijave se primaju do 29. marta do 16 časova na email:nemcha025@gmail.com ili putem telefona 063/524 – 008. Kontakt osoba je Nemanja Ćirić. Kotizacija po učesniku iznosi 1000 dinara, dok se takmičenje u dve kategorije plaća 1500 dinara. Bon za obrok (doručak i ručak) je uključen u cenu prijave.

Organizator je obezbedio medalje i diplome za prva četiri mesta po kategorijama. Turnir startuje u 9 časova, a održaće se u velikoj sali Sportsko poslovnog centra Odžaci.

Izvor i foto: somborsport.org

 

Tagovi:
Pročitajte još: