Opština Odžaci i ove godine u okviru projekta „Participativno budžetiranje“ građanima nudi mogućnost da učestvuju u kreiranju budžeta za 2020. godinu

Poštovani sugrađani i ove jeseni imate mogućnost da se uključite u planiranje budžeta za narednu godinu. Ukoliko imate ideju za projekat koji bi učinio život u Odžacima i okolnim selima kvalitetnijim i lepšim, molimo vas da popunite UPITNIK koji možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Odžaci ali i u svim Mesnim zajednicama gde ga na licu mesta možete popuniti. Vi najbolje znate koji prostor želite da uredite u vašoj mesnoj zajednici ili opštini.
Paralelno sa aktivnostima prikupljanja pisanih predloga radiće se i anketiranje građana u po svim naseljenim mestima u cilju bolje prezentacije i obaveštavanja građana o važnosti ovog projekta.
Najbolje ideje naših sugrađana, naći će se na listi prioriteta, za koje će glasati stanovnici opštine Odžaci, a koji će biti finansirani iz budžeta opštine u 2020. godini, u okviru projekta Participativno budžetiranje.
Od ponedeljka 20.10.2019. kutije za prikupljanje predloga projekata biće postavljene u prostorijama svih mesnih zajednica.
PREDLOZI PROJEKATA DOSTAVLjAJU SE DO 20.11.2019.GODINE (do 15.00 časova).