fbpx
0°C

Opštinska smotra recitatora u Kruščiću zakazana za 23. mart

Opštinska smotra recitatora

U prostorijama Doma kulture u Kruščiću će se u četvrtak, 23. marta od 18 časova, održati 55. po redu Opštinska smotra recitatora. Na smotri će nastupiti najbolji recitatori sa mesnih takmičenja, koja su održana u svim naseljenim mestima kulske opštine protekle nedelje.

U mlađem uzrastu, nastupiće Mihailo Tokarek, Matija Tokarek, Mia Kecmanović, Ana Beronja i Luka Šćepanović iz Kule, Vuk Samardžić iz Kruščića, Dijana Romić iz Sivca, Milana Ramač, Ema Vengrin, Leontina Edelinske i Oleg Katona iz Ruskog Krstura, kao i Vladimir Milovančev iz Crvenke.

Što se tiče srednjeg uzrasta, plasman na Opštinsku smotru ostvarili su Jovana Lukić iz Crvenke, Sara Svitić i Kristina Obrenić iz Sivca, Lucija Ivanović iz Kruščića, Ema Živković, Maja Nađ i Isak Novta iz Ruskog Krstura, Ivana Ivanković, Nađa Ninkov, Sara Huđik, Una Pirožek, Vasilije Bodrožić i Patricija Vojčena iz Kule, kao i Anđela Vuković iz Lipara.

U starijem uzrastu, na Opštinskoj smotri nastupiće Iva Abutović iz Crvenke, Uroš Mikulić iz Lipara, Minea Juhas i Valentina Novta iz Ruskog Krstura, Sara Krupljanin, Petronela Fenjveši, Petar Tomić, Ljiljana Knežević i Sara Nikolić iz Kule.

Pre samog takmičenja, publici će se predstaviti Teodora Kovačević i Sofija Varga, kao predškolci, u revijalnom delu. Obe recitatorke su iz Kruščića.

Tagovi:
Pročitajte još: