fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

OŠ „Nikola Vukićević“ iz Sombora dobila Veliku zlatnu medalju za kvalitet obrazovanja

OŠ "Nikola Vukićević"

U okviru Novosadskog sajma, održan je Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“, na kome se među nagrađenima i ove godine našla Osnovna škola „Nikola Vukićević“ iz Sombora. Na stogodišnjicu postojanja Novosadskog sajma, ova somborska osnovnoškolska ustanova dobila je Veliku zlatnu medalju za kvalitet vaspitno-obrazovne ustanove. Nagradu je primio direktor škole, Đuro Bulović, a uručio mu je prof. dr Radovan Pejanović, iz Fonda za nauku Republike Srbije.
Sajam je otvorio ministar prosvete, Branko Ružić, a dodeli priznanja i odlikovanja prisustvovala je i prof. dr Marijana Dukić Mijatović, državna sekretarka u Ministarstvu prosvete. Ona je ujedno bila i član Komisije za vrednovanje, koja je odlučila da Osnovnu školu „Nikola Vukićević“ odlikuje Velikom zlatnom medaljom. Ovo priznanje zajednički je rezultat rada svih zaposlenih, kao i đaka ove ustanove, a predstavlja svojevrsnu potvrdu dobrog i kvalitetnog dugogodišnjeg rada.
Prošlogodišnja nagrada – Zlatna medalja za kvalitet (2022. godine) i ovogodišnja nagrada – Velika zlatna medalja za kvalitet (2023. godine), kako ističu rukovodioci škole, obavezuju i predstavljaju važno priznanje za prethodni rad, te podsticaj za dalji napredak.

Tagovi:
Pročitajte još: