Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Otvara se najjeftiniji modni brend na 2,5 sata od Beograda! Prostiraće se na 3.500m2, žene već “poludele”

Modni gigant

Modni gigant je najpoznatiji po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda. Primark će se otvoriti u Temišvaru 7. avgusta u 10 sati, i prostiraće se na 3.500m2. Biće prva prodavnica u zapadnom delu Rumunije i biće otvoreno preko 150 radnih mesta.

Maciej Podvojski, šef prodaje u Primark-u rekao je: “Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo ovog leta dočekati naše prve kupce u Primark Temišvar. To je važna prekretnica u našim planovima širenja i dugo očekivano otvaranje za Rumuniju. Znamo da su naši klijenti u zapadnom regionu Rumunije putovali u inostranstvo da posete Primark prodavnice, tako da će im ovo otvaranje približiti Primark brend. Takođe se radujem rastu našeg Primark tima u Rumuniji”.

Primark je irski modni lanac sa prodajnim mestima širom Evrope i u Amerike. Prva prodavnica otvorena je 1969. u Dablinu. Međunarodni modni lanac najpoznatiji je po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

Svako ko uđe u prodavnice obično se nađe u neverovatno velikim prodajnim prostorima prepunim gomilama modnih komada i dodataka. Pored dečije, ženske i muške garderobe, lanac nudi i potrepštine za domaćinstvo i kozmetiku.

Koncept je često kritikovan jer izuzetno niske cene znače veoma niske plate za ljude koji kreiraju modu.

@zarko700

Otvara se PRIMARK na korak od Srbije 🎁🎁🎁 Temišvar – 7. avgusta od 10h. Na 3.500m2 #retail #primark #expansion #shopping #kupovina #Srbija #Rumunija

♬ original sound – Žarko

Tagovi:
Pročitajte još: