fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ova tri znaka Zodijaka ludo će se zaljubiti početkom aprila

Zaljubljenost

Venera prelazi u znak Riba i to može biti jedan od najbitnijih aspekta kada je ljubav u pitanju.

Najveći deo meseca aprila bićemo u vladavini Ovna, da bi tek u poslednjoj trećini meseca, tačnije od 19. aprila, Sunce prešlo u Bika i donelo potrebu obiljem i luksuzom.Ovna odlikuje vatrenost, inovativnost, osećaj moći, pa čak i sklonost ka narcizmu. Tek završetkom meseca malo ćemo se spustiti na zemlju, osetiti olakšanje i pronaći mir.

Već 5. aprila ratoborni Mars i mračni Saturn kreiraće konjukciju u Vodoliji, pa možemo da očekujemo velike životne preokrete. Venera 6. aprila prelazi u Ribe i to može biti jedan od najbitnijih aspekta kada je ljubav u pitanju. Venera je u ovom znaku uzvišena i upravo zato to je idealno vreme za ljubav i novu prolećnu romansu.

Kada 12. aprila Jupiter i Neptun naprave konjunkciju u Ribama osetićete potrebu i samopouzdanje da krenete u ispunjavanje svojih snova. Bićete podstaknuti na razvoj, maštanje, rast i prepuštanje ostvarenju planova koji su nekada bili samo puste želje.Ovan, Strelac i Devica po svoj prilici ludo će se zaljubiti u aprilu 2022. godine.

Ovan

Idealno je vreme da se pripadnici ovog horoskopskog znaka otvore za promene i naprave prekretnicu u svom životu. Ovnovi ne bi trebalo da se plaše ozbiljne veze, pogotovo jer će u aprilu sresti osobu koja će ih potpuno očarati i sa kojom će poželeti nešto više. Lako može da se dogodi da ih ovaj nagli talas emocija i osećanja malo i uplaši. Oni koji i dalje budu težili slobodi i nezavisnosti, to svojoj srodnoj duši moraju otvoreno priznati – jer kada u ljubavnu igru đete otvorenog srca, sve postaje mnogo lakše.

Strelac

Strelcu generalno ne treba mnogo da bi pronašao mir i osećao se potpuno srećnim. Ono što je važno jeste da pripadnici ovog znaka postave svoje prioritete i da se staloženo usmere ka svojim ciljevima.

Ključno je da Strelci počnu da razgovaraju, da bi kreirali ljubavni život ovakav kakav žele. Komunikacija je ključno sredstvo da bi ostvarili svoje romantične snove. Samo budite direktni u svojim željama, jer niko ne može da vam čita misli.

Devica

Astrolozi ističu da Device u aprilu očekuje puno prijatnih trenutaka. Srce će im kucati snažnije nego obično i ne treba da se plaše iznenadnih naglih osećanja.Device koje su u vezi moći će da unesu svetle momente u svakodnevni život, a slobodne očekuje sudbonosno poznanstvo. Pogledajte oko sebe, možda vam je prava osoba sa kojom možete započeti novi život već pred očima.

Preuzeto: 24sedam

Foto: Pixabay

 

Tagovi:
Pročitajte još: