fbpx
0°C

Ovo su najverniji znaci horoskopa, da li ste među njima?

Par

Jedan znak je previše principijelan da bi igrao dvostruku igru.

Škorpioni

Škorpioni nisu uvek najbolji u odnosima, njihova ljubomora često sve upropasti, ali ako se pitate koja osoba bi vam bila najodanija do smrti, to je apsolutno Škorpion. Bilo da vas vole ili vas mrze, oni će u osnovi biti verni tom stavu zauvek. Škorpion će vas braniti i biti uz vas bez obzira na sve, ali će to isto očekivati ​​i od vas.

Rak

Rakovi su isključivi ljudi, posebno u odnosima. Nakon što pronađu one s kojima žele da budu, oni će ceo život posvetiti njima. Rakovima zapravo nije problem da se obavežu. Naravno, mogu se jadati nekom drugom, vama iza leđa, kako bi izbegli sukobe, ali to ne znači da vas manje vole ili da su manje lojalni odnosu.

Lav

Lav će braniti partnere i prijatelje kao sebe samog, što znači žestoko. Njihova druga polovina postaje produžetak njega samog i često postaju preterano uzrujani ako se nešto loše dogodi onima koje vole. Lav će stati na vašu stranu, bez obzira na protivnika i žestoko će se suprotstaviti svima koji žele da vam učine nešto nažao.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a to je posebno istinito kada se radi o onima koje vole. Oni su poznati po tome što su jedni od najdragocenijih partnera. Iako ponekad mogu biti razdražljivi, jednom kad vas zavole, to će biti zauvek.

Vaga

Kao vladari ljubavi i romantike, Vage su sklone da budu predane partnerima. Međutim, ono što im ponekad stoji na putu je kombinacija njihove neodlučnosti i taštine. Kada se to izmieša u određenim okolnostima, može postati smrtonosno za njihove odnose. Sve najviše zavisi od toga da li su našli pravu osobu.

Blizanci

Blizanci su zapravo vrlo lojalni, iako im znak koji ih predstavlja sugeriše drugačije. Ono što im često ne priznaju je činjenica da su zapravo neverovatni u odnosima. Snažno su zaljubljeni u bilo koga ko ih nadahnjuje, a uz svog partnera će biti i u dobru i u zlu.

Ovan

Ovnovi se nalaze na sredini skale vernosti. Definitivno se zalažu za one koje vole i previše su principijelni da bi igrali dvostruku igru. Međutim, ako Ovan pronađe nešto što ih intrigira, pratiće svoje srce. Njima je to logična stvar.

Devica

Device su previše paranoične da bi bile potpuno lojalne, ali su takođe i previše paranoične da bi igrale zakulisne igre ili ostavile nekoga bez dobrog objašnjenja. Device će biti uz vas ako im se sviđate, ali nakon što taj interes popusti, one će biti spremne da krenu dalje. Nikad nemojte sumnjati da će vas Devica brzo zameniti.

Jarac

Jarac je manje lojalan od ostalih znakova, ali nije potpuno nepouzdan. Oni vole da preuzmu vođstvo u odnosima.

Ribe

Ribe su sjajni ljubavnici, ali često su zaglavljeni u svojim čarobnim imaginarnim svetovima, vođeni svojim nadahnućem da nešto moraju pronaći. Ribe vole da budu zaljubljene, ali ne vole da se “zaglave” u vezi. Žele da život bude evolucija njihovih interesa i nastaviće tako bez obzira na to sviđalo se to vama ili ne.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne, pogotovo kada se radi o velikim promenama u svetu, a to je, na žalost, upravo ono što je njihova propast. Toliko su filantropski nastrojeni da će žrtvovati sopstvene odnose radi višeg cilja. Neće baš svi pasti u iskušenje, ali će mnogi zbog svoje ljubavi prema poslu većinu noći ostajati na radnom mestu do kasno uveče.

Strelac

Strelčevi su neverovatni. Ali kad je u pitanju lojalnost, oni su jednostavno previše slobodni da bi se ikada mogli 100 posto obavezati. Nije da će baš svaki Strelac biti neveran u vezi, ali teško im je da se obavežu i ostanu verni – to je definitivno. Oni toliko gladuju za iskustvom da su redovno u iskušenju da zakorače u nepoznato. Nažalost, to se često prenosi u njihove odnose, prenosi Atma.

Tagovi:
Pročitajte još: