fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Pazite se ako sa njima ulazite u vezu: Ova četiri znaka Zodijaka lome srce partnerima na komade

Raskid

Istina je da smo svi mi nesavršeni i da smo ulazili u veze sa jednako nesavršenim partnerima. Ipak, ono što ne mora da se desi je da vam srce bude slomljeno.

Strelac

Ono što se tiče osoba rođenih u znaku Strelca je da nemaju nameru da slome srca, ali nevoljno njihovi postupci uglavnom dovedu do toga. Oni su u srcu slobodnog duha koji vole da iskuse nove stvari i istražuju.

Dakle, ako ste u vezi sa Strelcem, oni bi vam mogli slomiti srce jer neće biti voljni ili sposobni da se obavežu. Kada započnu raskid, u tome su istrajni i nepokolebljivi.

Blizanci

Blizanci su individualistički znakovi sa snažnim karakterom. Lako im sve dosadi i vole da se druže. Oni nikada ne bi želeli da provode vreme sami, zbog čega bi njihova neodlučna priroda mogla da ih natera da češće menjaju partnere.

Nedostaje im ozbiljna veza sa ljudima. Jednog trenutka ćete ih videti kako vas obasipaju cvećem, a sledećeg trenutka će vas preneraziti.

Vodolija

Vodolijama se ceo život vrti oko slobode i nezavisnosti. Po prirodi su flertujuće prirode, što im malo otežava da drže oči i ruke k sebi dok su u vezi.

Iako su posvećeni i lojalni, ponekad mogu da pređu granicu koja može uticati na vezu. Oni imaju tendenciju da svojim partnerima daju slobodu i prostor od njih, a to je ono što i oni očekuju zauzvrat.

Ribe

Ribe su super slatke kada su u pitanju veze, ali jednom kada se ohlade, za njih nema nazad. Ribe mogu povrediti vaša osećanja tako što će vas kriviti za bezbroj stvari i igrati na kartu žrtve, zbog čega ćete se osećati loše sa samim sobom.

Oni mogu brzo da pređu od ljubavi i topline do hladnih i nezainteresovanih. Jednom kada dokažu da ste vi razlog raskida, u budućnosti će to koristiti na različite načine da vas ocrne.

Tagovi:
Pročitajte još: