Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Petković: “Povređenom Galjku predstoji ozbiljno lečenje zbog teške povrede.”

Petković

Dragiša Galjak, koji je 29. maja na nemilim događajima u Zvečanu zadobio teške telesne povrede juče je preveden iz Opšte bolnice Kosovska Mitrovica na Odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra Srbije. Jer mu zbog teške povrede predstoji ozbiljno lečenje, izjavio je danas direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin. Ašanin je rekao da je Galjak u dobrom opštem stanju.

„Galjak je povrede u Zvečanu zadobio upucavanjem u slabinski deo leđa i u levu šaku. On je u Opštoj bolnici Kosovska Mitrovica, hitno operisan, zbrinuto je krvarenje. Spašen mu je život a radi daljeg lečenja preveden je u Klinički centar Srbije jer ima kompleksnu, tešku multifragmentarnu povredu levog dela karlične kosti. Predstoji mu ozbiljno ortopedsko lečenje”, rekao je Ašanin.

Istakao je veliko zadovoljstvo činjenicom da su Galjka danas posetili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

„Predsednik Vučić je obišao i troje ljudi koji se u Kliničkom centru još leče posle ranjavanja u okolini Smedereva i Mladenovca. Oni su u znatno boljem stanju, što je predsednika posebno obradovalo i sa velikim zadovoljstvom je sa njima popričao”. Rekao je Ašanin i dodao da se očekuje da će ranjeni biti izlečeni.

Tagovi:
Pročitajte još: