“Phiacademy” i opština Odžaci potpisali ugovor o donaciji

U svrhu podsticanja i razvoja preduzetništva i otvaranja novih radnih mesta na teritoriji opštine Odžaci, firma „Phiacademy” d.o.o. iz Beograda doniraće opštini Odžaci 1.200.000 dinara. tim povodom, predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković danas je u svom kabinetu primila predstavnike navedene kompanije sa kojima je potpisala Ugovor o donaciji.
Raspodelu navedenih sredstava, za koje će naknadno biti propisani kriterijumi i uslovi, sprovešće Opštinsko veće opštine Odžaci u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala u Somboru.

Predsednica opštine se u ime lokalne samouprave zahvalila na donaciji i napomenula da će sredstva biti usmerena za nastavak već pokrenutih aktivnih mera zapošljvanja koja su predviđena Lokalnim akcionim planom na teritoriji opštine Odžaci.

Predstavnik „Phiacademy” d.o.o., Miroslav Babić je istakao da se nada da će svojim postupkom dati primer i drugim firmama koje su u mogućnosti da pomognu mladim ljudima koji pokreću svoj posao i otvaraju nova radna mesta.