Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Počela kampanja “Vozi odmoran”: Srpskim vozačima biće uručeno 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – tag, ovako možete dobiti svoj uređaj

naplatna rampa

Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP-Uprava saobraćajne policije i JP „Putevi Srbije“, nastavljaju zajedničkiu akciju unutar kampanje „Vozi odmoran“, u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda.

JP „Putevi Srbije“, putem VMS portala odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje – „Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata“, na srpskom i engleskom jeziku.

Radi što veće vidljivosti i skretanja pažnje učesnicima u saobraćaju, ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama kampanje „Vozi odmoran”.

Tim povodom je v.d. direktora Zoran Drobnjak uručio 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja, Branku Stamatoviću, koji će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

– Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine, a što je najvažnije srpskim TAG-om plaćate putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja – napominju organizatori.

Nagradna igra će biti organizovana sledeće nedelje na društvenim mrežama, a sve u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.

– Pratite profile JP „Putevi Srbije“ i ABS i učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja ceneći svoje vreme – ističu organizatori.

Tagovi:
Pročitajte još: