Počinje manifestacija Dani Crvenokose boginje

Koncerti domaćih muzičkih zvezda, dečija likovna kolonija, nastupi folklornih grupa, međunarodna biciklistička trka, takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, samo su deo bogatog programa manifestacije “Dani Crvenokose boginje” koja počinje danas u Odžacima i trajaće do nedelje.

Program će se odvijati na bini kod Sportskog centra Odžaci i oko nje, a organizatori su najavili dešavanja za sve uzraste i ukuse.

Manifestaciju organizuje Turistička organizacija opštine Odžaci pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Otvaranje programa je danas u 19 sati na platou Sportskog centra Odžaci, nakon čega će biti održan doček maturanata osnovnih škola koji će ove godine zajedno proslaviti malu maturu.

Koncert Ane Štajdohar počinje u 20 sati, a posetioci će večeras moći uživati i uz muziku Željka Vasića koji će održati koncert od 22 sata.

Pored programa za najmlađe kojima je posvećen sutrašnji dan, kao uvod u ovu manifestaciju organizatori su najavili da će decu obradovati padobrančići sa bombonama koji će danas od 10 do 11 sati biti bacani iz motornog zmaja. Najmlađe će isti pokloni obradovati i u subotu kada je let zmaja predviđen od 17 do 20 sati.

Izvor: Radio Odžaci