fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Pojačane kontrole na beogradskom aerodromu kako bi se sprečio rad divljih taksista: “Nedopustivo je da oni varaju naše građane”

Taksi stajaliste

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas da ćepolicija pojačati kontrolu na aerodromu “Nikola Tesla” kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista.

Ministar je nakon razgovora sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima grada Beograda, rukovodstvom aerodroma, pripadnicima granične policije, komunalne i drugih nadležnih institucija naglasio da akcija usmerena protiv divljih taksista neće biti jednokratna i kratkog daha, već da će biti stalnog karaktera, navodi se u saopštenju MUP-a.

Naglasio je da su ministar Goran Vesić i on istrajni u sprovođenju ove akcije, koja je pokrenuta aprila ove godine i da neće odustati u nameri da se zavede red na beogradskom aerodromu.

– Nedopustivo je da nelegalni taksisti varaju naše građane, strance koji dolaze u našu zemlju i remete rad taksi službi koje legalno posluju. Policija i druge nadležne službe staće im na put i ovaj problem rešiti – poručio je Gašić.

Strani turisti i investitori koji dolaze u našu zemlju prvi utisak o nama i Srbiji, kako je rekao, steknu upravo na aerodromu, a divlji taksisti svojim nelegalnim radom stvaraju lošu sliku o nama i štete ugledu naše prestonice, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi:
Pročitajte još: