Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta zadovoljan interesovanjem za sport u Odžacima

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, posetio je opštinu Odžaci, gde je sa predsednikom opštine, Goranom Nikolićem, razgovarao o nastavku strateškog ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu.

Poseta je započeta radnim sastankom, kojem su prisustvovali zamenica predsednika opštine Dejana Salaj, direktor Sportskog centra Odžaci Dejan Kostić, član Veća zadužen za sport i omladinu Nebojša Nikolić i sekretar Sportskog saveza opštine Odžaci Mihajlo Sujer. Ovom prilikom istaknuta su značajna ulaganja Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u sportsku infrastrukturu opštine Odžaci. Nakon radnog sastanka, Dane Basta je posetio Sportski centar Odžaci i istakao zadovoljstvo interesovanjem za sport u opštini Odžaci i izrazio uverenje da će dosadašnja uspešna saradnja i dalje biti nastavljena.

Predsednik Opštine Goran Nikolić naglasio je da je interesovanje za bavljenje sportom u opštini veliko, te da će lokalna samouprava nastaviti da razvija sportsku infrastrukturu i da će podržati projekte koji su u funkciji razvoja sporta.