Pomoć za jednogodišnju Teodoru Cvetanović koja boluje od teškog oblika leukemije

Humanitarna akcija Srpskog telegrafa, portala Republika.rs i MMA borca Dušana Džakića za pomoć jednogodišnjoj Teodori Cvetanović koja boluje od teškog oblika leukemije. Na kraju licitacije 12. jula u 12 časova, objavićemo pobednika licitacije (najveća predložena suma) i on do kraja tog dana treba da uplati iznos sa kojim je licitirao i kao dokaz pošalje uplatnicu. Džakić će pobedniku lično uručiti plašt i rukavice, a mala Teodora će biti na korak bliže ozdravljenju.  

Dušan Džakić je apelovao na ljude da se odazovu jer već do kraja avgusta mora da se prikupi 50.000 evra za lečenje ove malene devojčice u Bolonji.

– Akcija Srpskog telegrafa i portala Republika.rs traje do petka, pa požurite da skupimo što više novca za pomoć Teodori – poručio je Džakić.

58291_teodora3_f

Inače, licitaciju je pokrenuo ugledajući se na svog prijatelja Aleksandra Džokera Ilića, još jednog borca koji je svoje rukavice prodao u humanitarne svrhe. Miloš Cvetanović, otac male Teodore, zahvalio se Dušanu Džakiću, Srpskom telegrafu i portalu Republika.rs što učestvuju u najvažnijoj borbi – borbi za život njegove ćerke.

– Od srca vam mnogo hvala! Dani prolaze, rok da se sakupi novac sve je bliži, a mi ne znamo šta još da učinimo da ga prikupimo do kraja avgusta. Lečenje u Bolonji jedina je nada za našu Teodoru. Imala je 49 hemoterapija koje su već iscrpele njen organizam i više nema vremena za čekanje – priča Miloš.