Porazi rukometašica i rukometaša na domaćem terenu

Neuspeh u prvenstvu doživele su rukometašice Deronja i rukometaši Borca.

Deronjčanke su u 3. kolu Druge lige “Sever” – grupa “Zapad” dočekale ekipu Petrovaradina. Gošće su opravdale ulogu favorita i ubedljivo su slavile rezultatom 30:18.

Bolja i organizovanija ekipa Petrovaradina vodila je tokom cele utakmice i nijednog trenutka pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje. Domaćim igračicama nije pomogla ni podrška velikog broja navijača koji su došli da isprate ovu utakmicu.

Kapitenka Nikolina Zorić je sa 8 golova bila najefikasnija u poraženoj ekipi, a u listu strelaca upisale su se još samo tri domaće rukometašice. Petrovaradin je predvodila Ivanović sa 7 pogodaka.

Izabranice trenera Slavka Nađa koje do sada u prvenstvu imaju dve pobede i jedan poraz, igraće i u sledećem kolu na svom terenu. U Deronje u subotu dolazi ekipa Apatina.

Borac je u Bačkom Gračacu ugostio ekipu Rusina iz Ruskog Krstura, u okviru 3. kola Treće lige “Sever” – grupa “Sever”. Gosti su slavili rezultatom 27:21, što je Gračanima drugi poraz u prvenstvu u isto toliko odigranih utakmica.

U susretu protiv Rusina Cvjetković je postigao 6 golova za domaću ekipu. Herbut je sa 11 pogodaka bio najbolji u redovima pobednika.

U 4. kolu Borac gostuje kod ekipe Sombora.

Izvor: Radio Odžaci