Pozivaju se građani da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju

Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju.

Javna rasprava traje od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, u tom periodu građani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Odluke o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju, u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša broj 1, 25101 Sombor, ili elektronskim putem na nrosic@sombor.rs najkasnije do 30. novembra 2020. godine.

Nakon završetka javne rasprave održaće se javna prezentacija nacrta Odluke o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju, 1. decembra 2020. godine u sali 108 zgrade Županije,u periodu od 10.00 do 11.00 časova.

Javni poziv i nacrt Odluke o ostvarivanju prava na finansijsku pomoć za vantelesnu oplodnju možete da pogledate na sledećem linku:

https://www.sombor.rs/aktuelnosti/javni-uvid/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-odluke-o-ostvarivanju-prava-na-finansijsku-pomoc-za-vantelesnu-oplodnju-17-11-1-12-2020/