Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Poznatog repera je bivša optužila za silovanje, dan kasnije postigli nagodbu: Oglasili se zajedničkim saopštenjem

Par

Pevačica Kesi, inače bivša devojka repera Pi Didija, samo dan nakon što je podnela tužbu protiv njega za silovanje, seksualni i fizički napad i još mnogo toga, postigla je sa njim nagodbu.

Saopštenje o nagodbi objavio je advokat od Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju. Detalji nagodbe, doduše, nisu obelodanjeni.
– Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole – rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala:

– Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci – navela je pevačica.

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

– Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav – rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Kesi je, inače, u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što su on i njegov pravni tim oštro demantovali.

Posle nje, oglasila se i pevačica Obri Odej, koja joj je pružila podršku i otkrila da je i ona doživela maltretiranje od strane repera.

Tagovi:
Pročitajte još: