Predsednica opštine sa polaznicima škole plivanja

U sredu, 22. avgusta, Udruženje sport za sve “Plavi delfin” organizovalo je polaganje za još jednu grupu polaznika škole plivanja. Dodelom diploma uspešno je završena obuka za još 23 mala delfina.

Polaganju su prisustvovali predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković, pomoćnik predsednice opštine Igor Praća, sekretar Sportskog saveza Mihajlo Sujer i direktor Sportskog centra Odžaci Miroslav Stanković.

Na prethodnom polaganju 27 dece je završilo obuku za neplivače na bazenu u Odžacima, a školu plivanja su tim povodom obišli zamenik predsednice opštine Miroslav Kondić i član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Nebojša Nikolić.

– Jako sam zadovoljan saradnjom koju ima “Plavi delfin” sa lokalnom samoupravom. Sa profesorima fizičkog vaspitanja, master profesorima, studentima koji nam pomažu, verujem da je ovo najveći projekat na teritoriji naše opštine. U interesu nam je da deci pružimo kvalitetnu školu plivanja i da im na taj način omogućimo pravilan rast i razvoj – ističe Marko Ignjatović, predsednik udruženja “Plavi delfin”.

Izvor: Radio Odžaci