Pregled aktivnosti javnih komunalnih preduzeća u Kuli

Tokom protekle nedelje, ekipa Urbanističko planiranje i održavanje puteva, JKP „Komunalac“, orezivala je stabla, uklanjala grane i vršila zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete, na više lokacija u Kuli. Posečeno je visoko rastinje u ulici Veljka Vlahovića i uklonjena su obolela i suva stabla u Liparu. Radnici ovog odeljenja, zaduženi za održavanje putne mreže, izvršili su kontrolu i postavljanje saobraćajnih znakova, kao i popravku stubića zaštitne ograde u Ulici Josipa Kramera. Zimska služba JKP „Komunalac“, bila je tokom cele nedelje na terenu, čistila sneg, posipala kolovoz i pešačke zone solju.  Radnici odeljenja “Vodovod” sanirali su kvar na vodovodnoj mreži u Ulici Petra Drapšina.

U Sivcu, zaposleni u JKP „Radnik“, počeli su nedelju čišćenjem snega i posipanjem pešačkih staza u širem centru. Na poslovima održavanja vodovodne mreže, postavljena je nova pumpa na bunaru i saniran kvar na uglu Ulice Maršala Tita i Milovana Jelića.

Radnici JKP „Vodovod“, očistili su sneg sa ulica i trotoara, a sredinom nedelje ovo javno preduzeće je u svoj vozni park uvrstilo novu radnu mašinu, kamion za odnošenje smeća marke MAN.